• Hästskjuts

  • Hästskjuts

BRÖLLOP, ARRANGEMANG TILL JIPPO SOM FILM, FÖRETAGSEVENT, MÖHIPPA OCH SVENSEXA.

Toric Center hjälper till att göra festen till ett oförglömligt minne. Tänk att lämna kyrkan som nygifta i romantiskt smyckad vagn eller varför inte lämna skoltiden och gymnasiet till ljudet av hovklapper?

Priser: Göteborg 9 500 kr, Strömstad 9 500 kr, Tjörn, Orust, Stenungsund 8 000 kr, Uddevalla 7 000 kr och Lysekil 6 000 kr. Övriga ställen offert

Toric Center kan erbjuda såväl två- som fyrspann och alla våra vagnar är säkra, vackra, välvårdade och eleganta. Våra hästar är trafiksäkra och välutbildade. De körs av vår kusk som har mångårig erfarenhet av körning i de mest skiftande situationer – från stadskörning mitt i rusningstrafik till häftiga filminspelningar fyllda av effekter.

Bland våra återkommande uppdrag finns att köra Göteborgs tomte till NK när det är dags för den traditionella julskyltningspremiären. Givetvis är våra vagnar rustade för alla väderlekar och sufflett finns. Toric Center åtar sig uppdrag i södra o mellersta Sverige.

Toric Centers hästar är mycket stabila och har bland annat kört Göteborgs lucia i centrala Göteborg och deltagit vid filminspelningar. Och givetvis vid otaliga bröllop i varierande miljöer.

Kontakta oss